Poksahduksia, komediaa, videovierailuja ja tietoiskuja Tutkijoiden yössä

Kuva Tutkijoiden yöstä Jyväskylän yliopistossa 2019. Kuvaaja: Tuukka Luukkonen

Tutkijoiden yön ovet avautuvat marraskuun viimeisenä perjantaina 27.11.2020  — tänä vuonna kokonaan etänä. Euroopan laajuista tiedetapahtuma Tutkijoiden yötä vietetään Suomessa kolmella eri paikkakunnalla. Tarjolla on runsaasti ohjelmaa ja erilaista tekemistä lapsille, kouluryhmille ja koko perheelle.

Tutkijoiden yö on tapahtuma, jossa yhden päivän ja yön aikana niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin pääsevät tutustumaan tieteeseen ja tutkijoiden työhön. Tutkijat järjestävät erilaista verkko-ohjelmaa kuten videoita, esittelyjä, pelejä ja tietoiskuja työstään ja tutkimuksistaan.

Tarkista ohjelmatarjonta, ohjelmien sisältö ja mahdolliset ilmoittautumiset paikkakuntakohtaiselta ohjelmasivuillamme. Koska tänä vuonna tapahtuman ohjelma toteutuu etänä, voit osallistua Tutkijoiden yöhön rennosti suoraan kotisohvaltasi mistä päin maailmaa tahansa! Tänä vuonna Tutkijoiden yötä ovat järjestämässä Jyväskylän yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Ranskan Instituutti ja VTT.

Tämä Tutkijoiden yö -projekti rahoitetaan Euroopan komission Marie Skłodowska-Curie toimien alaisena sopimusnumerolla 954755 .